Kontakt oss

Hei, Klikk på det emnet som passer spørsmålet ditt best. Vi håper du finner svar på spørsmålet ditt der. Hvis ikke kan du sjekke under FAQ eller ta direkte kontakt med oss.

Reservasjon

Den enkleste, raskeste og sikreste måten å bestille billetter er å gjøre en reservasjon på denne nettsiden. Du kan også ringe vår kundeservice (engelsk- og skandinaviskstalende personale) på 21 62 89 60, men du vil fortsatt måtte gjøre reservasjoner på vårt nettsted. Du kan også sende dine spørsmål via vårt kontaktskjema som finnes på denne siden, og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig

Savner du din e-billett? Fyll inn din e-postadresse og ditt bestillingsnummer, og så sender vi den til deg en gang til:

Avbestilling

Generelt du ikke kan avbestille, refundere eller endre reserverte og betalte billetter, ettersom du er informert om dette tidlig i bestillingsprosessen, og som du bekrefter når du godtar våre vilkår og betingelser.

Vi vil selvsagt gjøre det vi kan for å hjelpe deg dersom du ikke kan bruke billettene dine. Vennligst kontakt oss via vårt kontaktskjema som finnes på denne siden, og vi vil gjøre vårt aller beste for å prøve og endre eller avbestille din reservasjon, eller prøve å billettene til andre kunder, men vi kan ikke love noe.

Hvis vi får avbestilt eller solgt billettene til andre kunder, vil det ta noe tid før du får refusjonen. Det kan ta opptil 1-2 uker etter dato for arrangementet. Du må også være oppmerksom på at dersom vi er i stand til å avbestille eller selge billettene på nytt, kan det påfalle et avbestillingsgebyr/avgift på omsalg pr. billett. Hvis vi ikke klarer å avbestille eller selge billetten vil det ikke påfalle noen gebyrer.

Avbestillingsbeskyttelse

Her hos PrahaBilletter.no kan du bestille avbestillingsbeskyttelse, som dekker hele billetten din, dersom uhellet er ute og du, reisefølget ditt eller en nær slektning av deg blir syk

Pris:
Avbestillingsbeskyttelsen koster 5% av den totale kjøpesummen.

Avbestillingsbeskyttelsen vår dekker:
Du vil få hele billetten din refundert (minus tillegget for avbestillingsbeskyttelsen) dersom en av dine nærmeste slektninger (mann, kone, barn, søsken eller foreldre) eller reisefølget ditt blir syk, rammes av en ulykke eller dør. Avbestillingsbeskyttelsen gjelder frem til du begynner reisen din, når du går ombord på flyet, toget osv. i hjemlandet ditt.

Bestilling av vår avbestillingsbeskyttelse
Avbestillingsbeskyttelsen vår kan kun bestilles sammen med billetten din, og ikke separat. Den er gyldig fra og med bestillings- og kjøpsdatoen. Tillegget for avbestillingsbeskyttelsen vil ikke bli refundert.

Melding om avbestilling
Dersom du ønsker å bruke avbestillingsbeskyttelsen din må du gi oss beskjed på e-post: helpdesk@ticmate.com før arrangementets/turens/attraksjonens dato. Hvis ikke vil ikke avbestillingsbeskyttelsen være gyldig.

Legeerklæring
Det vil ikke bli gitt refusjon uten gyldig legeerklæring. Erklæringen må ikke sendes senere enn to uker etter arrangementets dato. Legg også ved en kopi av avbestillingsbeskyttelsen din. Legeerklæringen må inneholde doktorens navn, adresse og telefonnummer.
Vær vennlig å sende legeerklæringen og kopi av avbestillingsbeskyttelsen din pr. post til vår adresse:
PrahaBilletter.no / Ticmate AB
Filipstad Brygge 1
NO-0252 Oslo

Hvis andre enn du som har kjøpt billetten avbestiller:
Hvis andre enn du som har kjøpt billetten ønsker å avbestille må du i tillegg til legeerklæringen sende oss et bevis på at dere skulle reise sammen. Dette kan for eksempel være en kopi av fly- eller hotellbestillingen deres.

Forsikringen dekker ikke:
- Hvis du har glemt å ta med deg e-billetten eller bestillingsbekreftelsen din.
- Hvis du kommer for sent til arrangementets/turens /attraksjonens, og dermed ikke slipper inn.
- Hvis du angrer billettkjøpet ditt.
- Hvis du ikke rekker frem til arrangementet i tide på grunn av transportproblemer som verken vi eller arrangøren er ansvarlig for pga. streik på flyplassen, blant flyselskapene eller hos andre offentlige transportselskaper.
- Hvis du kommer for sent til flyet ditt.
- Hvis du blir syk, rammes av ulykke eller noen dør mens du ER i Praha.
- Hvis det skjer en naturkatastrofe som vulkanutbrudd, oversvømmelse, snøstorm eller jordskjelv.
Vår avbestillingsbeskyttelse kan ikke tegnes for grupper på 9 personer eller mer.

Din e-post *
Navn *
Telefonnummer *
Bestillingsnummer *
Skriv din melding
En kopi sendes til e-post-adressen din

PrahaBilletter.no powered by Ticmate

Hovedkontor:
Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
111 30 Stockholm, Sverige

Norge:
Ticmate Aksjeselskap
Brønnøysundregistrene
Organisasjonsnr 993 406 449

Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Stockholm, Sverige
Org nr. 556710-6017
VAT nr. SE556710601701

Epost Epost 21 62 89 60 21 62 89 60
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv