Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Black Light Theatre Srnec

4.1 (148)

Vil du ha en utenom det vanlige-opplevelse i Praha? Et besøk i Black Light Theatre Srnec er så annerledes som det høres ut, og en ekte tradisjonell tsjekkisk teaterbegivenhet. Lys, mørke og farger brukes i et show der ingen snakker. Her blir den dagligdagse verden forvandlet til en surrealistisk opplevelse. En underholdende forestillingen som gleder publikum.

Høydepunkter

- Besøk det første black light theatre (svartlyseteatret) i verden
- Opplev et tradisjonelt tsjekkisk teateraroppsettning
- Se et fargerikt og morsomt show

Hva kan jeg forvente?

Hva gjør teater med svart lys så spesiell? Det hele begynner med svarte gardiner, et mørklagt scene og UV-lys. Disse elementene settes sammen med kostymer og forskjellige bevegelsesformer (dans, mime og akrobatikk). Når alt smelter sammen, er resultatet et bemerkelsesverdig show med fantastiske visuelle illusjoner. Black Light Theatre Srnec er det eneste originale black light-teatret i Praha. Det er også et eldste teateret i sin sort med åpning i 1961.

Scenene varierer fra forestilling til forestilling, og fungerer som en guidet tur gjennom historien til Black Light Theatre Srnec. "Launderette" (vaskemaskinen) er et eksempel på den eldste scenen i svart lys som finnes startet to år før den offisielle åpningen av Black Light Theatre Srnec. Scenen "Magician" lar de usynlige utøverne vise sine styrker. Objektene vises, endres og forsvinner igjen, og den menneskelige oppførselen Western bartenderens firbente venn i scenen "Horse" får deg til å le.

Du får se første teaterskissene i svart lys som noensinne er laget, og du får også høre til musikk komponert av teaterets grunnlegger.

Siden åpningen har showene fra Black Light Theatre Srnec blitt sett på nesten 90 festivaler over hele verden - og de fortsetter å opptre! Gå ikke glipp av muligheten til å se oppsettningen på hjemmebane i hjertet av Europa.

Hvordan fungerer det?

Billetten blir sendt direkte på e-post rett etter at bestillingen er fullført. Ta med deg en printet kopi til teatret.

Viktig informasjon

- Vennligs kom til Black Light Theathre Srnec i god tid slik at du finner plassene dine før forestilligen begynner. Besøkende som kommer sent bilr ikke vist til sine plasser før det kommer en passende pause.
- Endring av repertoar kan skje med kort varsel.
 

Billettkategorier

Voksen (10+)
Barn (2-9)
Spedbarn (0-2): Gratis

Åpningstider

Hver dag kl 20:00

Bestill
Fra kr 336

fre, 19 jul 2024

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Varighet: 1 timer 30 minutter

Veibeskrivelse

Black Light Theatre Srnec

Adresse
Karolíny Světlé 18 Prague 1

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine