Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Don Giovanni - Marionetteteater

4.2 (55)

Nyt den berømte operaen Don Giovanni, skrevet av en av historiens mest talentfulle komponister: Wolfgang Amadeus Mozart. Denne forestillingen foregår på The Marionette Theatre i Praha som er en sann tsjekkisk raritet  - og en hyggelig attraksjon for hele familien!

Høydepunkter

- Tilbring en kveld på det berømte tsjekkiske marionetteateret
- Kos deg med en opera for hele familien
- Lytt til fantastisk musikk av Mozart
 

Hva kan jeg forvente?

National Marionette Theatre presenterer en ny tolkning av den strålende operaen Don Giovanni ved bruk av høye marionetter, stilige tidsriktige kostymer og originale scenerekvisita. Denne forestillingen presenteres i den originale italienske librettoen, skrevet av Lorenzo Da Ponte, som var en kjær venn av Mozart. Den dyktige bruken av marionetter gjør dette til en utradisjonell forestilling som vil appellere til alle aldre.

Å se Don Giovanni i Praha har spesiell betydning, ettersom operaen ble komponert spesielt for denne byen og dens folk. Byen ble forelsket i Mozarts verk etter at en av han andre operaer, The Gift of Figaro, ble fremført der. Befolkningen i Praha ønsket å høre mer fra dette fantastiske talentet, og derfor presenterte Mozart Don Giovanni for dem. Han gjennomførte også en personlig verdenspremiere den 29. oktober 1787 på The Estates Theatre.

Don Giovanni anses å være Mozarts mørkeste opera. Don Giovanni er en ung, arrogant og vellykket adelsmann som misbruker og irriterer alle rundt ham. Han bryr seg ikke om konsekvensene av handlingene sine eller menneskene han sårer underveis. Etter å ha tilbakevist alle muligeter til å snu livet rundt, blir verdenens hans mørkere og tommere. Kommer han til å endre sine væremåter - eller vil han støte på noe han ikke kan drepe, unnvike eller overliste?

Visste du at karakteren, Don Giovanni, er basert på den legendariske Don Juan, som først dukket opp i europeisk folklore på 1500-tallet!
 

Hvordan fungerer det?

Billetten blir sendt direkte på e-post rett etter at bestillingen er fullført. Ta med deg en printet kopi til teatret.

Billettkategorier

Voksen (11+)
Barn (3-10)
Spedbarn (0-2): Gratis

Åpningstider

Vennligst sjekk kalenderen for tilgjengelige datoer og klokkeslett.
 

What’s not included?

Mat og drikke.

Bestill
Fra kr 333

tor, 9 feb 2023

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 2 timer

Veibeskrivelse

Don Giovanni - Marionetteteater

Adresse
Don Giovanni Marionetteteater Zatecka 1, Praha 1

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine