Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til attraksjoner og rundturer i Praha

Velkommen til Prahabilletter.no, siden for deg som ønsker billetter til attraksjoner, turer og sightseeing i Praha. Her kan du enkelt og sikkert kjøpe billetter til sightseeing og guidede turer i Praha. Besøk den berømte Laterna Magika og Black Light Theatre, nyt Praha på kveldstid, smak på det tsjekkiske ølet eller nyt Praha på Segway. Vi tilbyr også turer til Terezin, eller du kan se og lære alt om den vakre gamle jødiske delen av Praha.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Prague Castle m. hopp over køen

4.4 (5)
Fra kr 173

Hopp over køen til Prague Castle. Det berømte slottet er et antikk symbol over det tsjekkiske land i tillegg til en av de viktigste kulturelle institusjoner til den tsjekkiske repulikk. En gang hjertet til det hellige Romerriket, er Prague Castle nå hjem for den tsjekkiske presidenten og til kronjuvelene.

Høydepunkter

- Hopp over køen til Prague Castle
- Gled deg over en kort introduksjon før du går inn
- Utforsk gjennom to dager med våre billetter
- Beundre det største antikke slottet i verden
- Kom nær dette eventyrslottet
- Utforsk det vakre interiøret

Hva kan jeg forvente?

Utforsk verdens største antikke slott
Ifølge Guinness rekordbok, er Prague Castle det største sammenhengende slottskomplekset i verden, med et område på nesten 70 000 m². Den tittelen er ikke dårlig for et slott som ble bygd helt tilbake på 800-tallet. Det har gjennomgått flere ombygninger, renovasjoner og branner, og var også åsted for Second Prague Defenestration, som ledet til Bohemian Revolt.

Så vakkert som det er fra lang avstand, vil det også være så snart du er innenfor komplekset der det er forskjellige samlinger av museer, gallerier og kulturelle skatter. Derfor er det et av de mest populære steder i byen. Så om du bryr deg om historie, vakre gjenstander, kongelige eller våpen og krig, er det noe her som kan tilfredsstille alle og enhver.

Du vil treffe din representant rett foran St. Vitus Cathedral for å plukke opp dine billetter. Dette er viktig - ellers kan du ikke bruke din billett!

Deretter fortsetter du rett til Prague Castle Circuit B. Ruten dekker slottets indre, Old Royal Palace, St. George's Basilica, den herlig rolige Golden Lane, og det slående vinduet med glassmaleri i St. Vitus Cathedral.

Hvordan fungerer det?

Hvordan sikrer jeg meg billetter?
Kort tid etter at din bestilling er fullført blir din e-billett sendt rett til din e-post. Mobile billetter er akseptert. 

Hvordan fungerer det?
Den beste måten å komme inn på slottet er ved å bruke sideinngangen, som er 10 minutters gange fra Malostranská metro station. Sørg for å ankomme til slottet klokken 11:20 for å gå gjennom sikkerhetskontrollen med god tid.

Treff din representant foran hovedinngangen til St. Vitus Cathedral i slottet klokken 12:05. Representanten vil holde en åpen blå og hvit paraply og vil vente maksimalt 10 minutter, så ikke bli forsinket - ellers kan du ikke bruke billetten din. 

Hvor lenge er min billett gyldig?
Din billett er gyldig i to dager. 

Billettkategorier

Voksen (17+)
Ungdom (6-16)
Barn (0-5) 

Åpningstider

Sørg for at du ankommer slottet klokken 11:20 om formiddagen for å gå gjennom sikkerhetskontrollen med god tid. Du må møte din representant for å plukke opp dine billetter klokken 12:05.

What’s not included?

- Guidet tur gjennom slottet
- Hopp-over-køen til den obligatoriske sikkerhetskontrollen ved slottet

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spar tid - slipp køen

Live guide

Hva er inkludert i prisen?

- Hopp-over-køen tilgang til Prague Castle
- En kort introduksjon på engelsk av vår representant ved møtestedet

Veibeskrivelse

Prague Castle m. hopp over køen

Adresse
Prague Castle Pražský hrad Prague

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine