Prague Castle m. hopp over køen

4.4 (5)

Hopp over køen til Prague Castle. Det berømte slottet er et antikk symbol over det tsjekkiske land i tillegg til en av de viktigste kulturelle institusjoner til den tsjekkiske repulikk. En gang hjertet til det hellige Romerriket, er Prague Castle nå hjem for den tsjekkiske presidenten og til kronjuvelene.

Høydepunkter

- Hopp over køen til Prague Castle
- Gled deg over en kort introduksjon før du går inn
- Utforsk gjennom to dager med våre billetter
- Beundre det største antikke slottet i verden
- Kom nær dette eventyrslottet
- Utforsk det vakre interiøret

Hva kan jeg forvente?

Utforsk verdens største antikke slott
Ifølge Guinness rekordbok, er Prague Castle det største sammenhengende slottskomplekset i verden, med et område på nesten 70 000 m². Den tittelen er ikke dårlig for et slott som ble bygd helt tilbake på 800-tallet. Det har gjennomgått flere ombygninger, renovasjoner og branner, og var også åsted for Second Prague Defenestration, som ledet til Bohemian Revolt.

Så vakkert som det er fra lang avstand, vil det også være så snart du er innenfor komplekset der det er forskjellige samlinger av museer, gallerier og kulturelle skatter. Derfor er det et av de mest populære steder i byen. Så om du bryr deg om historie, vakre gjenstander, kongelige eller våpen og krig, er det noe her som kan tilfredsstille alle og enhver.

Du vil treffe din representant rett foran St. Vitus Cathedral for å plukke opp dine billetter. Dette er viktig - ellers kan du ikke bruke din billett!

Deretter fortsetter du rett til Prague Castle Circuit B. Ruten dekker slottets indre, Old Royal Palace, St. George's Basilica, den herlig rolige Golden Lane, og det slående vinduet med glassmaleri i St. Vitus Cathedral.

Hvordan fungerer det?

Hvordan sikrer jeg meg billetter?
Kort tid etter at din bestilling er fullført blir din e-billett sendt rett til din e-post. Mobile billetter er akseptert. 

Hvordan fungerer det?
Den beste måten å komme inn på slottet er ved å bruke sideinngangen, som er 10 minutters gange fra Malostranská metro station. Sørg for å ankomme til slottet klokken 11:20 for å gå gjennom sikkerhetskontrollen med god tid.

Treff din representant foran hovedinngangen til St. Vitus Cathedral i slottet klokken 12:05. Representanten vil holde en åpen blå og hvit paraply og vil vente maksimalt 10 minutter, så ikke bli forsinket - ellers kan du ikke bruke billetten din. 

Hvor lenge er min billett gyldig?
Din billett er gyldig i to dager. 

Billettkategorier

Voksen (17+)
Ungdom (6-16)
Barn (0-5) 

Åpningstider

Sørg for at du ankommer slottet klokken 11:20 om formiddagen for å gå gjennom sikkerhetskontrollen med god tid. Du må møte din representant for å plukke opp dine billetter klokken 12:05.

Hva er ikke inkludert?

- Guidet tur gjennom slottet
- Hopp-over-køen til den obligatoriske sikkerhetskontrollen ved slottet

Bestill
Fra kr 405

ons, 24 apr 2024

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spar tid - slipp kø

Live guide

Hva er inkludert i prisen?

- Hopp-over-køen tilgang til Prague Castle
- En kort introduksjon på engelsk av vår representant ved møtestedet

Veibeskrivelse

Prague Castle m. hopp over køen

Adresse
Prague Castle Pražský hrad Prague

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine