Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Gå i Mozarts fotspor: En guidet omvisning

Mozarts berømte musikk vant det tsjekkiske folks hjerter, og denne omvisningen vil vise deg hvordan det skjedde. Du vil besøke stedene i Praha som var betydningsfulle for Mozart, og observere hvordan påvirkningen hans fremdeles klinger. Lære hvorfor befolkningen i Praha ønsket ham hjertelig velkommen og hvorfor han var så høyt elsket!

Høydepunkter

- Se teatret der Don Giovanni hadde premiere
- Besøk stedene Mozart bodde i Praha
- Se kirken der et requiem ble holdt til hans ære
- Gå inn i utstillingen for musikk på det tsjekkiske museet
- Ta deg tid til å beundre orgelet i Strahov kloster

Hva kan jeg forvente?

Mozart er et velkjent navn over hele verden, og selv de som ikke vet mye om ham, vet at han er koblet til byen Wien. Mozart bodde i den østerrikske hovedstaden i årevis og døde til slutt der i en alder av 35. Men Mozart tilbrakte også betydelig tid i Praha. På denne rundturen blir viktige steder i Praha besøkt mens du lærer mer om Mozart og livet hans.

Du begynner med å gå rundt i gamlebyen og stoppe ved Golden Angel-huset og Estates Theatre. Det var på dette teateret at Don Giovanni hadde verdenspremiere 29. oktober 1787. Under trundturen passerer du mange steder der Mozart bodde under oppholdet i Praha.

Etterpå går turen videre med trikk til Lesser Town for å besøke det tsjekkiske museet der du lærer mer om historien til Tsjekkias klassiske musikk. Deretter reiser du med taubanen til Petrins, en berømt høyde toppet av et utkikkstårn. Utenfor Strahov-klosteret ser du stedet der Mozart improviserte på et kirkeorgel samme dag som Don Giovanni's premiere. På Hradcany Square og Lesser Town vil gjøres det et stopp for å se husene og stedene der Mozart holdt konserter.

Rundturen avsluttes ved St. Nicholas-kirken, der et requiem ble holdt 14. desember 1791 som en hyllest til Mozart. Hit kom det tsjekkiske folk sammen for å sørge Mozarts død, bare ni dager etter hans bortgang. Deres sorg krevde en rask respons - og med tanke på den tsjekkiske kjærligheten til Mozart, er det ikke overraskende.
 

Hvordan fungerer det?

Billetten blir sendt direkte på e-post rett etter at bestillingen er fullført. Ta med deg en printet kopi, eller vis billetten på mobiltelefonen.

Billettkategorier

Voksen (11+)
Barn (3-10)
Spedbarn (0-2): Gratis
 

Åpningstider

Onsdag og fredag kl.13:30

Hva er ikke inkludert?

- Lunsj
- Transport til og fra hotellet

Bestill
Fra kr 502

fre, 19 jul 2024

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 3 timer

Hva er inkludert i prisen?

- Inngang til tsjekkisk museum for musikk.
- En tur med taubanen.
- Guide.
 

Veibeskrivelse

Gå i Mozarts fotspor: En guidet omvisning

Adresse
Still opp på denne adressen 10 min før avgangstid: Grå linje/Bohemia Departure Booth Národní Trida 38 110 00 Praha

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine