Golden sightseeing i Praha

Golden sightseeing i Praha

Pris fra 415 kr

Golden sightseeing i Praha er uten tvil en fantastisk sightseeingtur. Du vil få se de historiske stedene i Praha fra buss, båt, og til fots! Det er den lengste og mest komplette introduksjonen til Praha vi kan tilby deg!

Turen starter med buss, hvor vi vil passere Stenderteateret , der W.A. Mozart fremførte sitt stykke Don Giovanni. Herfra fortsetter turen langs Nasjonalteateret til Smetana-høyden, hvor du kan beundre den fantastiske panoramautsikten over Praha-borgen og Karlsbroen . Heretter vil vi kjøre til gamlebyen og den nye byen, se Vaclavplassen , i hjertet av Praha.

Etter Václavplassen kommer vi krysser Karls plassen, og man kan se det dansende huset ved elven. Vi krysser nå elven for å komme til Lillebyen, som er preget av Saint Nicholas-kirken . Umiddelbart etterpå starter vi vår tur til Praha-borgen (til fots), passerer Saint Vitus-katedralen , det gamle kongelige palass og Saint Georges-klosteret for å ende opp ved de gamle slottstrappene. Vi vil deretter gå tilbake til Karlsbroen (til fots), der du vil få høre noen ord om broens statuer. Deretter vil vi gå ombord en cruisebåt som skal ta oss til steder der de store cruiseskipene ikke gå - Djevelstrømmen, slik at vi kan bli trollbundet av de pittoreske hjørnene av Lillebyen. Cruiset vil ta 45 min. og forfriskninger vil bli servert. Når vår cruise er over, vil vi gå over Clementinum (til fots) til torget i gamlebyen (til fots), med sitt berømte astronomiske ur , som dateres helt tilbake til 1410! Turen ender opp på torget i gamlebyen!

Viktig informasjon :
-Denne omvisningen starter hver dag kl 15:00.
-Varighet: 3½ time.
-Barn: fra 1 til 9 år gamle.
-Denne omvisningen foregår med buss, med båt og til fots, så vi anbefaler skikkelig fottøy og klær for all slags vær.
-Omvisningen vil bli personlig guidet på engelsk, spansk, fransk, italiensk eller tysk.
-Ingen skjulte avgifter eller kostnader.
-Golden sightseeing i Praha ender på gamletorget.

 

Bestill billetter

Dato
Golden sightseeing i Praha Info

Golden sightseeing i Praha
Still opp på denne adressen 10 min før avgangstid:
Grå linje/Bohemia Departure Booth
Národní Trida 38
110 00 Praha

Info

Golden sightseeing i Praha
Hver dag kl 15:00

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Nærmeste metro er Národní Trida

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv