Kommunistisk vandring

Kommunistisk vandring

Pris fra 448 kr

Communist Walking Tour i Praha starter på Wenceslas-plassen, stedet for de viktigste hendelsene i Tsjekkias historie. Se Kotva-kjøpesenteret, der det berømte gigantiske Stalin-monument stod, og Jan Palach-plassen .

Palach, som av mange er ansett en martyr for den anti-kommunistiske bevegelsen i Tsjekkoslovakia, har blitt hedret med hans originale dødsmaske av Olbram Zoubek. Du vil få besøke Kampa-øyen , som ligger midt i Vlatva-elven.

Du vil også få se de monumentene som hedrer kampen mot kommunismen på John Lennon-muren, og en minnebauta for fløyelsrevolusjonen i 1989. Avslutt turen på kommunistmuseet, der du vil få se en meget rørende 15 minutters film, og se på noen av gjenstandene fra denne turbulente tiden.

Alle som deltar på denne turen vil få en 15 % rabattkupong som er gyldig når som helst på puben Propaganda, der de viser over 200 originale tsjekkiske kommunistiske gjenstander fra grunnleggernes personlige samling. Her kan du også slappe av med berømt tsjekkisk øl og mat fra det hjertevarme tsjekkiske kjøkkenet, og la historien synke inn mens du slapper av.

Viktig informasjon :
-Denne turen starter hver dag kl 11:00.
-Varighet: 3 timer.
-Barn: fra 1 til 9 år gamle.
-Turene foregår enten det er regn eller solskinn, så benytt passende klær og fottøy, ettersom man vil gå til destinasjonen.
-Omvisningen vil bli personlig guidet på engelsk, spansk, fransk, italiensk eller tysk.
-Ingen skjulte avgifter eller kostnader.
-Mat eller drikke er ikke inkludert i prisen.
-Communist Walking Tour (kommunistisk vandring) i Praha slutter ved kommunistmuseet.

 

Bestill billetter

Dato
Kommunistisk vandring Info

Kommunistisk vandring
Still opp på denne adressen 10 min før avgangstid:
Grå linje/Bohemia Departure Booth
Národní Trida 38
110 00 Praha

Info

Kommunistisk vandring
Hver dag kl 11:00

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Nærmeste metro er Národní Trida

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv